dijous, 13 de novembre de 2014

Melendi - Tocado y hundido

Hola molt bon dia a tos! Sóc la Maria i avui escoltareu una cançó que és diu Tocado y Hundido.

Cançó:Tocado y Hundido

Grup: Melendi

Estil: Pop Rock, Rumba

Any: 2014

Ramón Melendi Espina ( 35 anys) conegut artísticament com a Melendi, és un cantautor asturià. La seva especialitat és la rumba amb influències de rock, flamenc i pop. Fins al 2012, el cantant ha venut més d'un milió de còpies dels seus discs.

Tal com indica el nom de la cançó, Melendi queda ben "tocat i enfonsat" en la història que ens mostra en el nostre videoclip. Mentre veiem a la seva noia en una oficina sent-li infidel amb el seu cap; a ell el veiem caminant per una carretera que sembla alguna zona de l’extraradi sent assetjat per una prostituta fins a tal punt que l’acaba atropellant un cotxe.
Però les desgràcies no acaben aquí, malferit continua el seu camí i rep un tret des d'un cotxe i finalment quan es troba cara a cara amb la seva noia passa una cosa terrible.

Tocado y hundido, és la carta de presentacó del seu nou disc que és publicarà ara al novembre. Encara que sembli que ha de ser més aviat trista té un ritme dinàmic i marxós.És una cançó que a mi m’agrada molt, que la disfruteu molt!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada